×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Basismateriaal:

Chirurgisch staal / 316L

Piercing sieraden gemaakt van Chirurgisch staal / 316L zijn een populaire keuze onder piercers en piercing liefhebbers vanwege hun duurzaamheid en hypoallergeen karakter. Chirurgisch staal is een legering die vaak wordt gebruikt in medische toepassingen vanwege zijn weerstand tegen corrosie en allergische reacties. Het 316L-staal bevat minder dan 0,03% koolstof en is bestand tegen corrosie door zeewater en agressieve chemicaliën.

Chirurgisch staal piercing sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten piercings, zoals oorpiercings, neuspiercings, lip piercings en navelpiercings. De sieraden zijn gemakkelijk te steriliseren en kunnen worden gereinigd met behulp van alcohol of een speciale piercingreiniger.

Een belangrijk punt om op te merken is dat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor nikkel, dat van nature in chirurgisch staal voorkomt. Als je merkt dat je huid geïrriteerd raakt na het dragen van chirurgisch stalen piercings, is het mogelijk dat je een nikkelallergie hebt en moet je wellicht overstappen naar een ander materiaal, zoals titanium of bioplast.

Over het algemeen zijn Chirurgisch staal / 316L piercing sieraden een veilige en betaalbare optie voor piercings vanwege hun duurzaamheid, hypoallergene eigenschappen en de gemakkelijke sterilisatie- en reinigingsmogelijkheden.