×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Basismateriaal:

Chirurgisch staal / messing

Sieraden gemaakt van chirurgisch staal in combinatie met messing en afgewerkt met een PVD-laag zijn tegenwoordig erg populair. Sieraden zijn een geweldige manier om elke outfit compleet te maken. Sieraden gemaakt van chirurgisch staal in combinatie met messing met een toplaag van PVD (Physical Vapour Deposition) zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De PVD-laag biedt een extra laag bescherming tegen slijtage en corrosie.

Hoewel PVD-sieraden duurzaam zijn, kan de PVD-laag worden aangetast door de zuurgraad van de huid en door blootstelling aan chemicaliën. Het is dus belangrijk om deze sieraden goed te onderhouden. Maak de sieraden regelmatig schoon met een zachte doek en lauwwarm water. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen of schoonmaakborstels, aangezien deze de PVD-laag kunnen beschadigen. Bewaar de sieraden op een droge plaats en vermijd het dragen van de sieraden tijdens activiteiten zoals zwemmen of sporten, om de PVD-laag te beschermen.

Kortom, sieraden gemaakt van chirurgisch staal in combinatie met messing met een toplaag PVD zijn een geweldige keuze voor duurzame en stijlvolle sieraden. Door het juiste onderhoud en voorzorgsmaatregelen te nemen, kan het sieraad lang meegaan en er altijd prachtig uitzien.

Heb jij als gebruiker problemen met bepaalde materialen, dan kan het zijn dat je allergische reacties krijgt.