Informatie over jou (toekomstige) tattoo

Een tatoeage is een soort schaafwond en moet ook zo behandeld worden. Er kunnen korstjes op de tatoeage komen die twee tot drie weken kunnen blijven zitten. Niet krabbelen dus! want anders is de kans groot, dat je de inkt er uit krabt. Dat willen we natuurlijk niet.
Smeer de tatoeage meermaals per dag zéér dun in met een herstellende crème.

Vermijd enige tijd contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden & natuurlijk zwemwater)

Houd rekening met directe zon en zonnebanken. Factor 50 is dan geadviseerd, of gewoon er iets overheen aantrekken. Hou er rekening mee jou net gezette tattoo, net een jong baby huidje is. En jonge baby’s horen ook niet in de felle zon thuis.

Hebben we bij jou een wat grotere tattoo gezet, hou dan rekening dat deze diverse dagen wat opgezwollen kan zijn, en beurs kan aanvoelen. Indien je hier last van hebt, koel dan de tatoeage. Zit de tatoeage op been of voet leg deze dan enige tijd wat omhoog. De tatoeage koel houden doe je door af te koelen onder een wat koudere kraan. Hou er wel rekening mee dat je geen zalf op de tatoeage hebt zitten. De huid zou mogelijk niet voldoende kunnen ademen. En een wond kan alleen maar genezen als er zuurstof bij komt.

Een tatoeage zal goed genezen als jij hygiënisch met je lichaam omgaat. Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten.

Wij adviseren de crème van Balm Tattoo, om jou tattoo soepel te laten genezen.

Balm Tattoo - blauw
Balm Tattoo - shots
Balm Tattoo - shots summer
Balm Tattoo - vegan