×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een intiempiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Als je geïnteresseerd bent in het laten zetten van een intiempiercing, zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verticale of horizontale clithood piercing, een Christina piercing of een labiapiercing.

Waarom nemen mensen een intiempiercing

Intiempiercings, ook wel bekend als genitale piercings, zijn piercings die door het gebied van de geslachtsorganen worden geplaatst. Hoewel dit soort piercings niet voor iedereen geschikt is, kiezen sommige mensen er toch voor om ze te laten zetten om verschillende redenen.

Een van de redenen waarom mensen intiempiercings nemen is omdat ze graag hun seksualiteit willen uiten. Voor sommigen kan een intiempiercing een manier zijn om hun seksuele voorkeuren te laten zien en te delen met hun partner(s). Anderen vinden het gewoon opwindend om te weten dat ze een piercing hebben op een intiem deel van hun lichaam.

Een andere reden waarom mensen intiempiercings nemen is vanwege de esthetiek. Sommige mensen vinden dat een intiempiercing hun geslachtsdelen er mooier uit laat zien en hen meer zelfvertrouwen geeft. Een piercing kan ook helpen om een ongewone of asymmetrische vorm van de genitaliën te maskeren.

Voor sommige mensen kan een intiempiercing ook functioneel zijn. Bijvoorbeeld kan een clitorispiercing tijdens seksuele activiteit extra stimulatie bieden. Andere piercings, zoals de Christina of de Fourchette, kunnen helpen om de gevoeligheid van het gebied te verhogen.

Tot slot kunnen intiempiercings ook een spirituele of culturele betekenis hebben. Sommige culturen hechten waarde aan het hebben van een intiempiercing als een teken van volwassenheid, mannelijkheid of vrouwelijkheid. Andere mensen zien het als een manier om hun verbondenheid met de aarde of de natuur te uiten.

Hoewel er verschillende redenen zijn waarom mensen intiempiercings nemen, is het belangrijk om te onthouden dat het een persoonlijke keuze is. Als je overweegt om een intiempiercing te nemen, is het belangrijk om je goed te laten informeren over de risico's en mogelijke complicaties. Raadpleeg altijd een professionele piercer en zorg ervoor dat je de juiste nazorgprocedures volgt om ervoor te zorgen dat je piercing goed geneest en je er jarenlang plezier van hebt.

Titanium of bioplast

In Nederland is het noodzakelijk om te weten dat het laten zetten van een piercing alleen is toegestaan met titanium of bioplast als materiaal. Dit voorschrift is opgelegd door de Nederlandse overheid vanwege de hypoallergene eigenschappen van deze materialen. Het gebruikte titanium moet onbewerkt zijn en geen toplaag bevatten. Een toplaag kan namelijk door de zuren en vetten in het lichaam scheuren of loslaten.

Verzorging

Het zetten van een intiempiercing is een persoonlijke keuze en kan een spannende stap zijn in iemands leven. Na het zetten van de piercing is het belangrijk om deze goed te verzorgen om complicaties te voorkomen.

Het is cruciaal om te beseffen dat een goed verzorgde wond essentieel is na het piercen. Om te voorkomen dat er infecties optreden, moet de wond regelmatig worden gereinigd met behulp van een zoutoplossing of neutrale zeep. Ga niet in bad liggen en vermijd zwembaden, open water en sauna's tijdens de genezingsperiode om infecties te voorkomen.

Wees voorzichtig: Vermijd activiteiten waarbij stoten, trekkracht, wrijving of druk kan ontstaan.

Vermijd orale seks: Orale seks kan de genezing van de piercing verstoren en kan ook een infectie veroorzaken. Wacht tot de piercing volledig genezen is voordat je weer orale seks hebt.

Pas op voor infecties: Let op tekenen van infectie, zoals roodheid, zwelling, pijn, warmte en pus. Als je denkt dat de piercing geïnfecteerd is, neem dan contact op met je piercer of een arts.

Maak vandaag nog een afspraak om je intiempiercing te laten zetten

Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van je intiempiercing. Onze piercer is ervaren en werkt volgens de juiste hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Zou je ook graag een intiempiercing willen laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak via WhatsApp en wij zorgen ervoor dat je binnenkort kunt pronken met een schitterende piercing!

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

< Terug