×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Ion-plating

Ion-plating is een populaire methode voor het aanbrengen van een duurzame toplaag op sieraden, inclusief piercing sieraden. Bij deze techniek wordt een coating van metaal aangebracht op het oppervlak van het sieraad door middel van een ionisatieproces. Het resultaat is een sieraad met een sterke en slijtvaste toplaag die bestand is tegen corrosie, krassen en vervaging.

Piercing sieraden met een Ion-plating toplaag hebben vele voordelen. Ze zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje, waardoor ze lang meegaan en mooi blijven. De Ion-plating toplaag zorgt ervoor dat het sieraad niet verkleurt of dof wordt door contact met water, zweet of cosmetica.

Bovendien zijn Ion-plating sieraden verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen een geschikt sieraad te vinden is. Zo kun je kiezen voor een traditionele zilveren of gouden kleur, maar ook voor trendy kleuren zoals roze, blauw of zwart.

Bij het dragen van een piercing sieraad met een Ion-plating toplaag is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Reinig het sieraad regelmatig met een zachte doek en vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën. Zo blijft het sieraad in topconditie en kun je er lang van genieten.