×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Ion-plating (goud)

Piercing sieraden zijn er in vele soorten en maten. Van zilver tot chirurgisch staal en van edelstenen tot houten kralen, er is voor ieder wat wils. Een populaire trend binnen de piercing sieraden industrie is de ion plating gouden toplaag. Deze techniek zorgt ervoor dat het sieraad een mooie en duurzame gouden uitstraling krijgt.

Bij ion plating wordt een laagje goud aangebracht op het sieraad door middel van een chemisch proces. Hierbij worden ionen van het goud op het oppervlak van het sieraad geplaatst, waardoor het sieraad een dikke, gladde en duurzame gouden toplaag krijgt. Dit proces zorgt voor een sieraad dat lang meegaat en niet snel zal slijten of vervagen.

Ion plating gouden toplagen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roodgoud, geelgoud en roségoud. Het sieraad behoudt zijn kleur en glans, zelfs bij dagelijks gebruik. Hierdoor zijn ion plating gouden sieraden ideaal voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle piercings.

Hoewel ion plating sieraden iets duurder kunnen zijn dan andere soorten piercings, bieden ze veel waar voor hun geld vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een subtiele gouden touch of een volledig vergulde look, een ion plating gouden toplaag zal zeker een uniek tintje geven aan je piercing sieraden collectie.