×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Ion-plating (titanium)

Piercing sieraden zijn er in vele soorten en materialen, maar de populariteit van titanium sieraden neemt steeds meer toe. Titanium is lichtgewicht, hypoallergeen en duurzaam, wat het een populaire keuze maakt voor mensen met gevoelige huiden en voor mensen die op zoek zijn naar een sieraad dat lang meegaat.

Ion plating is een technologie waarbij een dunne laag van een ander materiaal op het oppervlak van het titanium wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat een nieuwe toplaag die harder, gladder en beter bestand is tegen slijtage. In het geval van piercing sieraden wordt vaak gekozen voor ion plating met titanium, omdat dit materiaal een prachtige, glanzende afwerking geeft.

Een bijkomend voordeel van ion plating is dat het de kleur van het sieraad kan veranderen. Zo kunnen titanium sieraden met een ion plating toplaag verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, waaronder goud, zilver, zwart, blauw en rood. Hierdoor kan iedereen een titanium sieraad vinden dat bij zijn of haar stijl past.

Het onderhouden van piercing sieraden met een ion plating titanium toplaag is eenvoudig. Het enige wat nodig is, is regelmatig schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en water om vuil en olie te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om het sieraad niet bloot te stellen aan extreme hitte of chemicaliën, omdat dit de toplaag kan beschadigen.

Al met al zijn piercing sieraden met een ion plating titanium toplaag een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam, hypoallergeen en stijlvol sieraad.