×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een lippiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Heb je interesse in een lippiercing? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om piercings. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ringetje of een staafje. Vertel ons je wensen en wij gaan samen met jou opzoek naar je nieuwe look.

Waarom nemen mensen een lippiercing

Lippiercings zijn een vorm van lichaamsversiering die bij een bepaalde doelgroep nog steeds populair zijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen lippiercings nemen, is om hun persoonlijkheid uit te drukken. Een lippiercing kan een manier zijn om zichzelf te uiten en te laten zien wie ze zijn. Het kan ook een manier zijn om zich te onderscheiden van anderen en een unieke stijl te creëren.

Daarnaast kan een lippiercing ook een vorm van zelfexpressie zijn. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om te experimenteren met verschillende soorten piercings en kijken welke het beste bij hun stijl past.

Een lippiercing kan ook als verfraaiing worden gezien. Voor sommige mensen kan het laten zetten van een lippiercing helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en hen te helpen zich aantrekkelijker te voelen.

Tot slot kan een lippiercing ook een symbolische betekenis hebben.

Titanium of bioplast

In Nederland is het noodzakelijk om te weten dat het laten zetten van een piercing alleen is toegestaan met titanium of bioplast als materiaal. Dit voorschrift is opgelegd door de Nederlandse overheid vanwege de hypoallergene eigenschappen van deze materialen. Het gebruikte titanium moet onbewerkt zijn en geen toplaag bevatten. Een toplaag kan namelijk door de zuren en vetten in het lichaam scheuren of loslaten.

Verzorging

Een lippiercing kan een leuke en trendy manier zijn om jezelf te uiten, maar het is belangrijk om te weten hoe je deze piercing goed moet verzorgen om te voorkomen dat er infecties of complicaties optreden.

Houd de lippiercing schoon:
(aan de buitenzijde) Allereerst is het belangrijk om te zorgen voor een goede hygiëne. Was je handen altijd grondig voordat je de piercing aanraakt of verzorgt. Reinig de piercing tweemaal per dag met een zoutoplossing om te voorkomen dat er bacteriën of vuil ophopen rondom de piercing.
(aan de binnenzijde) Poets je tanden met een milde zoute tandpasta of spoel je mond met mondwater zonder alcohol.

Geen alcohol, koffie en sigaretten: Om het genezingsproces niet te vertragen, is het belangrijk om geen alcohol en koffie te drinken en geen sigaretten te roken. Wacht tot de wond volledig is genezen voordat je deze weer blootstelt aan deze stoffen.

Vermijd orale seks: Orale seks kan de genezing van de piercing verstoren en kan ook een infectie veroorzaken. Wacht tot de piercing volledig genezen is voordat je weer orale seks hebt.

Eet geen pittig, kruidig of zuur voedsel:
Een lip kan enkele dagen dik blijven, vermijd daarom pittig, kruidig of zuur voedsel, omdat dit irritatie kan veroorzaken.

Het is belangrijk om niet te spelen met of aan de piercing te trekken, omdat dit de genezing kan vertragen en wondjes kan veroorzaken.

Als er tekenen van infectie optreden, zoals roodheid, zwelling, pijn, pus of koorts, raadpleeg dan onmiddellijk een arts. Probeer de piercing niet zelf te behandelen, aangezien dit het probleem alleen maar kan verergeren.

Maak vandaag nog een afspraak om je lippiercing te laten zetten

Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van een lippiercing. Onze piercer werkt volgens de juiste hygiëne- en veiligheidsvoorschriften die o.a. worden opgedragen door het RIVM en het GGD.

Zou je ook graag een lippiercing willen laten plaatsen? Maak dan snel een afspraak via WhatsApp en wij zorgen ervoor dat je binnenkort kunt pronken met een schitterende piercing!

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

< Terug