×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een navelpiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Ben je geïnteresseerd in het laten zetten van een navelpiercing? Er zijn verschillende mogelijkheden, de navelpiercing is momenteel weer een populaire keuze onder veel mensen. Er zijn diverse stijlen, materialen en maten beschikbaar, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie is.

Waarom nemen mensen een navelpiercing

Navelpiercings zijn een vorm van lichaamsversiering die de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. Er zijn verschillende redenen waarom mensen navelpiercings nemen.

Ten eerste kan het hebben van een navelpiercing een vorm van zelfexpressie zijn. Voor sommige mensen is het hebben van een navelpiercing een manier om hun persoonlijkheid en individualiteit te uiten. Het kan een statement zijn dat ze anders zijn dan de rest en dat ze hun eigen stijl hebben.

Een andere reden waarom mensen navelpiercings nemen is vanwege de esthetische waarde. Veel mensen vinden een navelpiercing mooi en aantrekkelijk. Het kan helpen om het uiterlijk van de buikstreek te verbeteren en kan een sexy en verleidelijke uitstraling geven.

Voor anderen kan het nemen van een navelpiercing een symbolische betekenis hebben. Het kan bijvoorbeeld een teken zijn van een belangrijke gebeurtenis in hun leven, zoals een overwinning op een persoonlijk obstakel of een mijlpaal in hun spirituele reis.

Tot slot kan het hebben van een navelpiercing een vorm van zelfvertrouwen geven. Voor sommige mensen kan het hebben van een navelpiercing helpen om zich zekerder te voelen over hun lichaam en zichzelf. Het kan hen helpen om zich comfortabeler te voelen in hun eigen huid en om hun eigen schoonheid te omarmen.

Of het nu is vanwege zelfexpressie, esthetiek, symboliek of zelfvertrouwen, navelpiercings blijven een populaire vorm van lichaamsversiering.

Titanium of bioplast

Als je een piercing wilt laten zetten, is het belangrijk om te weten dat dit alleen mag gebeuren met titanium of bioplast. Dit is verplicht gesteld door de Nederlandse overheid. Beide materialen zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze minder snel irritaties of allergische reacties veroorzaken dan andere materialen. Het titanium moet blank zijn en mag géén top laag bevatten. Deze toplaag zou door lichaams eigen zuren en vetten kunnen scheuren of kunnen los laten.

Verzorging

Als je net een nieuwe navelpiercing hebt laten zetten, is het belangrijk om extra voorzichtig te zijn met wat je draagt. Het is aan te raden om strakke kleding te vermijden, vooral in de eerste paar weken na het zetten van de piercing.

Het dragen van strakke kleding kan de genezing van de navelpiercing belemmeren en kan leiden tot irritatie en ontsteking. Strakke kleding, zoals skinny jeans, strakke rokjes en leggings, kan schuren tegen de piercing en de huid irriteren. Dit kan leiden tot pijn, zwelling en roodheid rondom de piercing.

Als je wilt voorkomen dat je navelpiercing geïrriteerd raakt, kies dan voor loszittende kleding. Dit geeft de piercing de ruimte die het nodig heeft om te genezen en voorkomt wrijving en irritatie. Kies bijvoorbeeld voor een lossere blouse of een jurkje met een wijde pasvorm.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kleding schoon is. Zorg ervoor dat je kleding regelmatig wast om de kans op bacteriële infecties te verminderen.

In het kort, als je een nieuwe navelpiercing hebt laten zetten, is het verstandig om strakke kleding te vermijden en te kiezen voor loszittende kleding om irritatie en ontstekingen te voorkomen. Het is aan te raden om de piercing regelmatig schoon te maken (2 tot maximaal 3 keer per dag) met een zoutoplossing of neutrale zeep. Ga niet in bad liggen en vermijd zwembaden, open water en sauna's tijdens de genezingsperiode om infecties te voorkomen.

Maak vandaag nog een afspraak om je navelpiercing te laten zetten

Onze professionele piercer helpt je graag met het maken van de juiste keuze sieraad, en het zetten van piercings. Onze piercer gebruikt uiteraard  de juiste materialen en werkt volgens de hygiënische richtlijnen die o.a. zijn opgesteld door het RIVM en GGD.

Wil je een afspraak maken voor het laten zetten van een navelpiercing? Stuur dan gerust een berichtje via WhatsApp en wij plannen graag een afspraak met je in.

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

< Terug