×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Nazorg

Een goede nazorg is van groot belang voor de genezing van een piercing. Er zijn verschillende verzorgingsproducten op de markt die kunnen helpen bij het verzorgen en genezen van je nieuwe piercing. Twee merken die bekend staan om hun kwalitatieve verzorgingsproducten voor piercings zijn Balm Tattoo en Hansaplast.

Balm Tattoo

Balm Tattoo is een Spaans merk dat zich specialiseert in producten voor de nazorg van tatoeages, maar biedt ook reinigings-sprays voor piercings aan. De Balm Tattoo Piercing Aftercare Spray is een milde formule die de huid rondom de piercing reinigt en verzorgt. Het product bevat water, sodium chloride, en sodium hyaluronate om de huid te kalmeren en te hydrateren tijdens het genezingsproces. Bovendien is de spray gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken.

Hansaplast

Hansaplast is een Duits merk dat vooral bekend staat om zijn pleisters, maar biedt ook verzorgingsproducten voor piercings aan. De Hansaplast Reinigings-spray voor piercings is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzorgen van nieuwe piercings. Het product bevat geen alcohol en is mild genoeg voor dagelijks gebruik. De spray reinigt de huid en verwijdert bacteriën en vuil, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd.

Belangrijk

Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen bij het gebruik van verzorgingsproducten voor piercings. Vermijd het gebruik van producten die alcohol of agressieve chemicaliën bevatten, omdat deze de genezing van de piercing kunnen vertragen. Als je twijfelt over welk product je moet gebruiken of als je vragen hebt over de nazorg van je piercing, neem dan contact op met je piercer voor advies.

Filters

Alles uitklappen
  • Nazorg ml
  • Omschrijving
  • Prijs
  • Type huid