×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een neuspiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Ben jij geïnteresseerd in het laten zetten van een neuspiercing? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo kun je gaan voor een ringetje of een staafje met een klein bolletje aan het uiteinde. Ook zijn er piercings met een steentje of juist een minimalistisch design verkrijgbaar

Waarom nemen mensen een neuspiercing

Neuspiercings zijn een populaire vorm van lichaamsversiering die al eeuwenlang bestaat. Mensen kiezen vaak voor een neuspiercing vanwege de esthetische waarde en als een manier om zichzelf te uiten en te laten zien wie ze zijn.

Een van de meest voorkomende redenen waarom mensen een neuspiercing nemen is simpelweg omdat ze het mooi vinden. Een neuspiercing kan een uniek en opvallend accessoire zijn dat de persoonlijkheid en stijl van een persoon kan weergeven. Sommige mensen kiezen voor een subtielere piercing, terwijl anderen graag opvallen met een grotere, opvallende piercing.

Een neuspiercing kan ook een vorm van zelfexpressie zijn. Het kan een manier zijn om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent. Sommige mensen nemen een neuspiercing als een teken van rebellie of om zich te onderscheiden van de massa. Het kan ook een teken van vrijheid zijn, omdat het nemen van een piercing vaak gezien wordt als een manier om jezelf los te maken van de normen en waarden van de maatschappij.

Tot slot kan het nemen van een neuspiercing ook een symbolische betekenis hebben voor persoonlijke groei en verandering.

Kortom, er zijn vele redenen waarom mensen een neuspiercing nemen. Of het nu om esthetische, culturele, spirituele, of persoonlijke redenen gaat, een neuspiercing kan een krachtig symbool zijn van zelfexpressie en individualiteit.

Titanium of bioplast

Het is belangrijk om te weten dat een piercing laten zetten in Nederland alleen mag met titanium of bioplast. Dit is verplicht gesteld door de Nederlandse overheid vanwege de hypoallergene eigenschappen van deze materialen. Het titanium moet blank zijn en mag géén top laag bevatten. Deze toplaag zou door lichaams eigen zuren en vetten kunnen scheuren of kunnen los laten.

Verzorging

Een neuspiercing kan een prachtige aanvulling zijn op je uiterlijk, maar het is belangrijk om te weten hoe je deze nieuwe piercing goed kunt verzorgen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat je neuspiercing snel en veilig geneest.

Raak de piercing niet aan:
Hoewel het verleidelijk kan zijn om je nieuwe piercing aan te raken of te draaien, is dit een grote nee-nee. Door de piercing aan te raken, verhoog je het risico op infecties en vertraag je het genezingsproces.

Was je handen:
Voordat je de piercing schoonmaakt of aanraakt, moet je eerst je handen wassen. Gebruik warm water en antibacteriële zeep om je handen goed schoon te maken. Droog ze vervolgens af met een schone handdoek of papieren handdoekjes.

Reinig de piercing:
Maak de piercing tweemaal tot maximaal driemaal daags schoon met een zeezoutoplossing. Gebruik hiervoor een wattenstaafje.

Vermijd make-up en cosmetica:
Vermijd het gebruik van make-up of cosmetica rond de piercing totdat deze volledig is genezen. Dit kan het genezingsproces vertragen en het risico op infecties vergroten.

Vermijd het zwembad of de sauna:
Vermijd het zwembad, de sauna of andere situaties waarbij de piercing in contact kan komen met chloor of andere chemicaliën totdat de piercing volledig is genezen.

Let op de genezing:
Let op tekenen van infectie, zoals roodheid, zwelling of pus. Als je tekenen van infectie opmerkt, neem dan contact op met je piercer of een arts.

Het is belangrijk om de verzorging van je neuspiercing serieus te nemen. Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je piercing snel geneest en er prachtig uitziet. Vergeet niet om geduldig te zijn en de piercing de tijd te geven die het nodig heeft om volledig te genezen.
Het is van essentieel belang om te weten dat na het piercen de wond goed verzorgd moet worden. Bovendien is het raadzaam om zwembaden, open water en sauna's te vermijden totdat de wond volledig genezen is.

Maak vandaag nog een afspraak om je neuspiercing te laten zetten

Bij ons kun je terecht voor het laten zetten van een neuspiercing door een professionele piercer. Onze piercer is ervaren en werkt met de beste materialen om jou een veilige en mooie piercing te geven.

Wil jij ook een neuspiercing laten zetten? Maak dan snel een afspraak via WhatsApp en wij zorgen ervoor dat jij straks kunt pronken met een prachtige neuspiercing!

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

< Terug