×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Rhodium (Platinum)

Piercings zijn niet langer alleen een vorm van zelfexpressie, maar ook een manier om stijl en persoonlijkheid uit te drukken. En met de opkomst van nieuwe materialen en afwerkingen zijn er nu meer opties dan ooit tevoren. Een van de nieuwste trends in piercing sieraden is de rhodium platinum toplaag.

Rhodium is een zilverwit metaal dat behoort tot de platina-groep. Het is bekend om zijn hardheid, glans en corrosiebestendigheid. Door een dunne laag rhodium op het oppervlak van piercing sieraden aan te brengen, wordt een duurzame en elegante afwerking gecreëerd die ook nog eens hypoallergeen is. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige huid die traditionele piercingmaterialen zoals nikkel niet kunnen verdragen.

De rhodium platinum toplaag zorgt ook voor extra bescherming van het sieraad. Het voorkomt dat het metaal dof wordt of oxideert, waardoor het langer meegaat. Het is dus een geweldige keuze voor dagelijks gebruik.

Daarnaast is de rhodium platinum toplaag ook nog eens bijzonder mooi. Het creëert een heldere, spiegelachtige afwerking die er stijlvol en modern uitziet. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en eigentijdse uitstraling.

Kortom, als je op zoek bent naar nieuwe piercing sieraden die duurzaam, hypoallergeen en stijlvol zijn, dan is de rhodium platinum toplaag een geweldige optie om te overwegen.Belangrijk om te weten

Het reinigen van een sieraad met Rhodium (platinum) coating, met een chemische vloeibaar badje of met een doekje met een basis alcohol desinfectant (evenzo een  zilver/goud foam of zilverpoets) is af te raden. Aangezien het chemische goedje (of de eventuele toegevoegde alcohol) uiteindelijk de coating zal verwijderen / oplossen. We raden je aan het sieraad met betreffende coating alleen te reinigen door het, voor enkele minuten, in een badje van heet / warm water te leggen, eventueel iets te poetsen met een katoenen doekje of een oude zachte tandenborstel en daarna goed te drogen (eventueel licht föhnen). Dat voorkomt beschadiging van de beschermende Platinum Rhodinering.