×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Rhodium (Platinum 14Kt. goud)

Piercing sieraden met een rhodium 14Kt. gouden toplaag zijn de nieuwste trend in de wereld van piercings. Rhodium is een edelmetaal dat vaak wordt gebruikt om sieraden te coaten vanwege zijn duurzaamheid en weerstand tegen oxidatie. Wanneer dit wordt gecombineerd met een 14Kt. gouden toplaag, ontstaat er een uniek en elegant sieraad dat lang meegaat.

Deze piercings zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een sieraad dat niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit en lang meegaat. Het rhodium zorgt ervoor dat de piercing niet snel verkleurt en dat de glans behouden blijft. Bovendien is het een hypoallergeen metaal, wat betekent dat mensen met een gevoelige huid dit sieraad zonder problemen kunnen dragen.

De rhodium 14Kt. gouden piercing sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zoals ball closure rings, barbells en labrets. Dit betekent dat er voor ieder wat wils is, of je nu op zoek bent naar een subtiele piercing of een opvallender ontwerp.

Als je op zoek bent naar een piercing sieraad dat niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid, dan zijn piercing sieraden met een rhodium 14Kt. gouden toplaag zeker het overwegen waardBelangrijk om te weten

Het reinigen van een sieraad met Rhodium (platinum) coating, met een chemische vloeibaar badje of met een doekje met een basis alcohol desinfectant, evenzo een  zilver/goud foam of zilverpoets, is af te raden. Aangezien het chemische goedje (of de eventuele toegevoegde alcohol) uiteindelijk de coating zal verwijderen / oplossen. We raden je aan het sieraad met betreffende coating alleen te reinigen door het, voor enkele minuten, in een badje van heet / warm water te leggen, eventueel iets te poetsen met een katoenen doekje of een oude tandenborstel en daarna goed te drogen (eventueel licht föhnen). Dat voorkomt beschadiging van de beschermende Platinum Rhodinering.

Heb jij als gebruiker problemen met bepaalde materialen, dan kan het zijn dat je een allergische reactie krijgt.