×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Toplaag:

Op deze piercing is een filmmateriaal aangebracht, waardoor de eigenschap van het basismateriaal is veranderd!

Rhodium (Platinum 14Kt. Rosé-Goud)

Piercing sieraden zijn er in vele soorten en maten, maar er is één materiaal dat de laatste jaren steeds populairder is geworden: Rhodium 14Kt. rosé-goud. Deze toplaag zorgt ervoor dat de sieraden er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens lang meegaan.

Rhodium is een zilverwit metaal dat erg hard en duurzaam is. Het wordt vaak gebruikt als toplaag op sieraden, omdat het ervoor zorgt dat ze niet dof worden en beschermt tegen krassen en corrosie. Door een laagje 14Kt. rosé-goud over het rhodium heen te leggen, krijgen de piercing sieraden een mooie roze kleur die perfect past bij de huidskleur van veel mensen.

Bovendien is het materiaal hypoallergeen, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Het is dus een perfect materiaal voor mensen die graag piercings dragen, maar last hebben van irritaties of allergieën.

Er zijn veel verschillende soorten piercing sieraden verkrijgbaar met een Rhodium 14Kt. rosé-gouden toplaag. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen, neuspiercings, lip- en tongpiercings, en navelpiercings. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit, zodat je zeker weet dat de sieraden veilig zijn en lang meegaan.

Kortom, piercing sieraden met een Rhodium 14Kt. rosé-gouden toplaag zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens duurzaam en hypoallergeen. Ideaal voor mensen die graag piercings dragen!Belangrijk om te weten

Het reinigen van een sieraad met Rhodium (platinum) coating, met een chemische vloeibaar badje of met een doekje met een basis alcohol desinfectant, evenzo een  zilver/goud foam of zilverpoets, is af te raden. Aangezien het chemische goedje (of de eventuele toegevoegde alcohol) uiteindelijk de coating zal verwijderen / oplossen. We raden je aan het sieraad met betreffende coating alleen te reinigen door het, voor enkele minuten, in een badje van heet / warm water te leggen, eventueel iets te poetsen met een katoenen doekje of een oude zachte tandenborstel en daarna goed te drogen (eventueel licht föhnen). Dat voorkomt beschadiging van de beschermende Platinum Rhodinering.