Team Lucky Cat Tattoo

stelt zich even aan je voor.

Marlise Meulendijks tattoo artiest

Marlise Meulendijks | Tattoo artiest

Korte omschrijving van Marlise:

Van kleins af aan ben ik al in de weer met potloden en verf. Het was dan ook niet vreemd dat ik na de Havo een creatieve vervolgopleiding ging doen. Het werd de St. Lucas in Boxtel waar ik mijn tekenskills uit kon breiden en daarnaast meer gevoel voor kleur en vorm ontwikkelde. Na deze opleiding voltooid te hebben ben ik gaan werken bij Panhuizen, een bedrijf  waar sjablonen gemaakt worden om stoffen en behang mee te bedrukken, ik werkte daar op de tekenkamer en heb daar 23 jaar elke dag getekend. Daarna werd het tijd om te gaan doen wat me altijd gefascineerd heeft, het maken van tatoeages. Al van jongs af aan heeft me dat aangesproken maar ik vond mezelf niet zo echt een tattoo-type. Nadat mijn man me ervan overtuigde dat dat ook helemaal niet nodig is om iets moois te kunnen maken, heb ik de stap genomen om, na een oefenperiode van een jaar, zelf een shop te openen. Dat was in het begin heel spannend maar ondertussen is gebleken dat het een groot succes is. En ik ben er zeer trots op!

Korte omschrijving van Geertje:

Hallo! Mijn naam is Geertje van Esch, momenteel ben ik aan het nadenken wat ik hier ga schrijven, ik laat het je snel lezen :)

Geertje van Esch | Tattoo artiest

Andries Meulendijks belevingsmanager

Andries Meulendijks | Belevingsmanager

Korte omschrijving van Andries:

Mijn hele leven zit het ondernemerschap al in mijn bloed. Zo ben ik op ca. 22 jarige leeftijd begonnen met een video/montage/ICT bedrijf. Uiteindelijk heeft de ICT het overwonnen en ben ik daar ruim 22 jaar in actief geweest. tussen door nog een drukkerij opgericht maar dan ontstaat er een drang om eens wat anders gaan te doen. Deze uitdaging vond ik door een nieuw geïntroduceerde titel van de Overheid aan te gaan, als tegenhanger van de fysiotherapeut. Tijdens deze periode leerde ik een tatoeëerder kennen die uiteindelijk Marlise in de leer heeft genomen en haar de kneepjes van het vak leerde. Na een klein jaar besloot ik dan ook samen met Marlise een winkel te gaan zoeken. En dat pand vonden we in 's-Hertogenbosch in de Vughterstraat. De start van een nieuwe toekomst voor Marlise was gemaakt. Echter na ruim 10 jaar in de pijnbestrijding actief te zijn geweest, vroeg Marlise me al na ruim een zes maanden te hulp om haar bij te staan in de tattoostudio. Het was niet mogelijk om voor haar, klanten te woord te staan, en te tatoeëren. Over dat voorstel hoefde ik dan ook niet lang na te denken. En snel heb ik de pijnbestrijding stop gezet en overgedragen aan collega's. Mijn nieuwe uitdaging binnen de tattoostudio was begonnen. En ik mag met trots zeggen, dit is wel het leukste wat ik ooit heb gedaan. Want wat is er nou nog leuker, om iedere dag weer leuke mensen te mogen begroeten en samen met mijn team super gaaf werk te mogen leveren. Ik wil jou / jullie dan ook graag uitnodigen om eens bij ons binnen te lopen, om samen met mij eens te bespreken wat jou wensen zijn, zodat mijn team er een mooie tattoo van kan gaan maken.

Tot snel bij Lucky Cat Tattoo.

Team Lucky Cat Tattoo staat dus voor je klaar!
Tot snel.