Mogen we ons even voorstellen.

Wij zijn Team Lucky Cat Tattoo

Marlise Meulendijks tattoo artiest

Marlise Meulendijks | Tattoo artiest

Korte omschrijving van Marlise:

Van kleins af aan ben ik al in de weer met potloden en verf. Het was dan ook niet vreemd dat ik na de Havo een creatieve vervolgopleiding ging doen. Het werd de St. Lucas in Boxtel waar ik mijn tekenskills uit kon breiden en daarnaast meer gevoel voor kleur en vorm ontwikkelde. Na deze opleiding voltooid te hebben ben ik gaan werken bij Panhuizen, een bedrijf  waar sjablonen gemaakt worden om stoffen en behang mee te bedrukken, ik werkte daar op de tekenkamer en heb daar 23 jaar elke dag getekend. Daarna werd het tijd om te gaan doen wat me altijd gefascineerd heeft, het maken van tatoeages. Al van jongs af aan heeft me dat aangesproken maar ik vond mezelf niet zo echt een tattoo-type. Nadat mijn man me ervan overtuigde dat dat ook helemaal niet nodig is om iets moois te kunnen maken, heb ik de stap genomen om, na een oefenperiode van een jaar, zelf een shop te openen. Dat was in het begin heel spannend maar ondertussen is gebleken dat het een groot succes is. En ik ben er zeer trots op!

Korte omschrijving van Max:

Hallo! Mijn naam is Max Knepper en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Wijchen en woon nu geruime tijd in ‘s-Hertogenbosch. Iedere dag kom ik met veel plezier op mijn fiets naar Lucky Cat tattoo, om met mijn passie, iets moois op jullie te zetten. Mocht ik iets voor jou kunnen betekenen, laat het dan weten via whats-app. Mijn nummer is: 06 – 14.39.1210. Tot snel.

Max Knepper

Max Knepper | Tattoo artiest

Kristina Blees tattoo artiest

Kristina Blees | Tattoo artiest

Korte omschrijving van Kristina:

Moin, Moin! Mijn naam is Kristina Blees en ik woon net over de grens bij Venlo. Voordat ik als tattoo artiest werkzaam ben bij Lucky Cat tattoo, ben ik sinds dat ik mij kan herinneren creatief bezig geweest, met zo een beetje alles wat in mijn handen kwam. Bij mijn vorige werk, Panhuizen, heb ik 21 jaar ervaring opgedaan betreft tekenen en het werken met verschillende kleuren. Hierdoor is mijn creativiteit en oog voor detail sterk verbeterd. Door het dagelijks zien van verschillende ontwerpen, is mijn kennis en creatief inzicht vergroot, wat ik nu in mijn voordeel kan gebruiken bij het ontwerpen en zetten van tattoos. Ik vind het niet alleen leuk om nieuwe tattoos te maken, maar ook zeker een leuke uitdaging om aan de slag te gaan met een bestaande tattoo . Voor mij was het een leuke nieuwe stap om van tekenaar naar tattoo-artiest te gaan, omdat in het tatoeëren alles samen komt waar mijn interesses altijd al hebben gelegen.. tekenen, ontwerpen en mensen blij maken. Marlise en Andries zijn goeie vrienden van mij en mijn man geworden, wat ook zeker leidt tot een fijne samenwerking en gezellige werksfeer voor zowel mij als de klanten. Dus.. mocht ik voor jou aan de slag kunnen met een ontwerp voor je nieuwe of bestaande tattoo, kom dan gezellig langs bij Lucky Cat Tattoo, of neem telefonisch contact met ons op.

Korte omschrijving van Andries:

Mijn hele leven zit het ondernemerschap al in mijn bloed. Zo ben ik op ca. 22 jarige leeftijd begonnen met een video/montage/ICT bedrijf. Uiteindelijk heeft de ICT het overwonnen en ben ik daar ruim 22 jaar in actief geweest. tussen door nog een drukkerij opgericht maar dan ontstaat er een drang om eens wat anders gaan te doen. Deze uitdaging vond ik door een nieuw geïntroduceerde titel van de Overheid aan te gaan, als tegenhanger van de fysiotherapeut. Tijdens deze periode leerde ik een tatoeëerder kennen die uiteindelijk Marlise in de leer heeft genomen en haar de kneepjes van het vak leerde. Na een klein jaar besloot ik dan ook samen met Marlise een winkel te gaan zoeken. En dat pand vonden we in ‘s-Hertogenbosch in de Vughterstraat. De start van een nieuwe toekomst voor Marlise was gemaakt. Echter na ruim 10 jaar in de pijnbestrijding actief te zijn geweest, vroeg Marlise me al na ruim een zes maanden te hulp om haar bij te staan in de tattoostudio. Het was niet mogelijk om voor haar, klanten te woord te staan, en te tatoeëren. Over dat voorstel hoefde ik dan ook niet lang na te denken. En snel heb ik de pijnbestrijding stop gezet en overgedragen aan collega’s. Mijn nieuwe uitdaging binnen de tattoostudio was begonnen. En ik mag met trots zeggen, dit is wel het leukste wat ik ooit heb gedaan. Want wat is er nou nog leuker, om iedere dag weer leuke mensen te mogen begroeten en samen met mijn team super gaaf werk te mogen leveren. Ik wil jou / jullie dan ook graag uitnodigen om eens bij ons binnen te lopen, om samen met mij eens te bespreken wat jou wensen zijn, zodat mijn team er een mooie tattoo van kan gaan maken.

Tot snel bij Lucky Cat Tattoo.

Andries Meulendijks belevingsmanager

Andries Meulendijks | Belevingsmanager