×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een tepelpiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Heb je interesse in het laten zetten van een tepelpiercing? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een enkele piercing of juist voor een dubbele piercing, waarbij beide tepels van een of meerdere piercings worden voorzien. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten sieraden, zoals een ringetje of een staafje.

Waarom nemen mensen een tepelpiercing

Het is moeilijk om een specifieke reden te geven waarom mensen tepelpiercings nemen, aangezien iedereen zijn of haar eigen persoonlijke motivaties heeft. Sommige mensen nemen tepelpiercings omdat ze de esthetiek ervan mooi vinden, terwijl anderen het als een vorm van zelfexpressie beschouwen. Sommige mensen vinden dat het hebben van een tepelpiercing hun seksuele ervaringen versterkt en verhoogt, terwijl anderen het gewoon als een uitdagende of rebelse daad beschouwen.

Voor sommige mensen kan het nemen van een tepelpiercing ook een manier zijn om hun lichaam te veranderen en hun zelfbeeld te verbeteren. Tepelpiercings kunnen een gevoel van empowerment geven en mensen helpen om zich sterker en zelfverzekerder te voelen. Ze kunnen ook dienen als een manier om een ​​beetje extra spanning of sensatie aan het dagelijks leven toe te voegen.

Hoewel tepelpiercings niet voor iedereen geschikt zijn, vinden sommige mensen ze een mooie en spannende manier om hun persoonlijkheid uit te drukken en hun lichaam te veranderen.

Titanium of bioplast

Als je een tepelpiercing wilt laten zetten, is het belangrijk om te weten dat dit alleen mag gebeuren met titanium of bioplast. Dit is verplicht gesteld door de Nederlandse overheid. Beide materialen zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze minder snel irritaties of allergische reacties veroorzaken dan andere materialen. Het titanium moet blank zijn en mag géén top laag bevatten. Deze toplaag zou door lichaams eigen zuren en vetten kunnen scheuren of kunnen los laten.

Verzorging

Als je net een tepelpiercing hebt laten zetten, is het belangrijk om deze goed te verzorgen om complicaties te voorkomen en ervoor te zorgen dat de piercing snel en probleemloos geneest. Hier zijn enkele tips om je nieuwe tepelpiercing goed te verzorgen:

Houd de piercing schoon:
Reinig de piercing twee tot maximaal drie keer per dag met een zoutoplossing. Droog de piercing voorzichtig af met een schone handdoek of een stukje keukenrol.

Vermijd aanrakingen:
Raak de piercing zo min mogelijk aan met je handen. Als je de piercing toch moet aanraken, was dan eerst je handen grondig met water en zeep.

Vermijd strakke kleding:
Draag geen strakke kleding of bh's die tegen de piercing aan schuren. Dit kan de piercing irriteren en de genezing vertragen.

Vermijd water en vocht:
Ga niet met je borsten in bad liggen, ga niet zwemmen of naar een sauna tot deze volledig genezen is. Dit kan infecties veroorzaken.

Wees voorzichtig:
Vermijd activiteiten waarbij je tepels kunnen worden blootgesteld aan stoten, trekkracht, wrijving of druk.

Vermijd orale seks:
Orale seks kan de genezing van de piercing verstoren en kan ook een infectie veroorzaken. Wacht tot de piercing volledig genezen is voordat je weer orale seks hebt.

Pas op voor infecties:
Let op tekenen van infectie, zoals roodheid, zwelling, pijn, warmte en pus. Als je denkt dat de piercing geïnfecteerd is, neem dan contact op met je piercer of een arts.

Als je deze tips volgt, zou je tepelpiercing snel moeten genezen en heb je er lang plezier van. Vergeet niet dat het belangrijk is om geduldig te zijn en de genezingsperiode de tijd te geven die het nodig heeft.

Maak vandaag nog een afspraak om je tepelpiercing(s) te laten zetten

Onze professionele piercer helpt je graag met het maken van de juiste keuze sieraad. Onze piercer gebruikt uiteraard de juiste materialen en werkt volgens de hygiënische richtlijnen die o.a. zijn opgesteld door het RIVM en GGD.

Wil je een afspraak maken voor het laten zetten van een tepelpiercing? Stuur dan gerust een berichtje via WhatsApp en wij plannen graag een afspraak met je in.

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

< Terug