×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Wil jij een wenkbrauwpiercing laten zetten?

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<

Ben je geïnteresseerd in het zetten van een wenkbrauwpiercing? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dit type piercing. Zo kun je kiezen voor een ringetje of een staafje. Wil je het staafje gecombineerd hebben met een steentje, massief balletje, een spike of liever een combinatie, wij kunnen je wensen meteen realiseren.

Waarom nemen mensen een wenkbrauwpiercing

Mensen kiezen vaak voor wenkbrauwpiercings om verschillende redenen. Voor sommigen is het een manier om hun uiterlijk te verbeteren en te personaliseren, terwijl anderen het als een vorm van zelfexpressie zien. Sommige mensen nemen wenkbrauwpiercings omdat ze graag opvallen en willen dat anderen hun piercings opmerken, terwijl anderen het subtieler houden en kiezen voor een kleine en discrete piercing.

Wenkbrauwpiercings kunnen ook een symbolische betekenis hebben voor sommige mensen. Het kan een teken van rebellie zijn of een manier om hun onafhankelijkheid en vrijheid te tonen. Voor anderen kan het een spirituele betekenis hebben en dienen als een vorm van bescherming tegen negatieve energieën of als een manier om hun spiritualiteit te uiten.

Bovendien kan het nemen van een wenkbrauwpiercing ook een sociale betekenis hebben. Het kan een manier zijn om lid te worden van een bepaalde subcultuur of om te laten zien dat men deel uitmaakt van een groep. In sommige subculturen, zoals de punk- of goth-gemeenschap, zijn wenkbrauwpiercings al lang een populaire trend.

Titanium of bioplast

Als je besluit een wenkbrauwpiercing te laten zetten, is het belangrijk om te weten dat dit alleen mag met titanium of bioplast. Dit is verplicht gesteld door de Nederlandse overheid en heeft te maken met de hypoallergene eigenschappen van deze materialen. Het gebruikte titanium moet onbewerkt zijn en geen toplaag bevatten. Een toplaag kan namelijk door de zuren en vetten in het lichaam scheuren of loslaten.

Verzorging

Het verzorgen van een nieuwe wenkbrauwpiercing is erg belangrijk om infecties en andere complicaties te voorkomen. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat je piercing goed geneest en er op zijn best uitziet.

Houd het schoon:
Reinig de piercing twee tot maximaal drie  keer per dag met een zeezoutoplossing of een speciale piercingreiniger. Gebruik een wattenstaafje om voorzichtig rond de piercing te wrijven.

Raak het niet aan:
Vermijd het aanraken van de piercing met vuile handen of voorwerpen. Draag geen hoofddeksels die tegen de piercing wrijven.

Laat het genezen:
Geef de piercing voldoende tijd om te genezen. Vermijd het zwemmen in zwembaden, bubbelbaden of natuurlijke wateren, en het gebruik van sauna's of stoombaden. Deze omgevingen kunnen het risico op infecties verhogen.

Vermijd irriterende producten:
Gebruik geen cosmetica of huidverzorgingsproducten op of rond de piercing. Vermijd ook het gebruik van alcohol of peroxide om de piercing te reinigen, omdat dit de huid kan uitdrogen en irriteren.

Bezoek een professional:
Bezoek een professionele piercer als je twijfelt over de verzorging van je piercing of als je tekenen van infectie opmerkt, zoals roodheid, zwelling of pusvorming. Een piercer kan je helpen om eventuele problemen op te lossen en ervoor zorgen dat je piercing gezond blijft.

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je nieuwe wenkbrauwpiercing goed geneest en er op zijn best uitziet. Onthoud dat het belangrijk is om geduldig te zijn en je lichaam de tijd te geven om te herstellen.

Maak vandaag nog een afspraak om je wenkbrauwpiercing te laten zetten

Bij ons kun je terecht voor het zetten van een wenkbrauwpiercing door een professionele piercer. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben veel ervaring in het zetten van piercings.

Wil je een afspraak maken voor het zetten van een wenkbrauwpiercing? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp en wij zorgen ervoor dat je binnenkort kunt pronken met een schitterende piercing!

< Terug