Labret kristal LSI037T

https://www.luckycattattoo.nl/web/image/product.template/417/image_1920?unique=8a7e10f
(0 beoordeling)

€ 7,95 7.95 EUR € 7,95 Inclusief BTW

€ 7,95 Inclusief BTW

Niet beschikbaar voor verkoop

  • Materiaal
  • Top laag kleur
  • X-Uitvoering
  • Set / stuks
  • Artikel nr.
  • Autoclave
  • Type
  • Grootte kristal
  • Grootte disk
  • Staaf dikte
  • Lengte staafje
  • Model *
  • Draad staafje
  • Draad knopje
  • Steen soort
  • Steen kleur
  • Met / zonder steentje

Deze combinatie bestaat niet.

Terms and Conditions
Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden | 
Boven € 25 gratis levering | Afhalen mogelijk!

Productomschrijving

Labret met steentje

Stap in de schitterende wereld van zelfexpressie en verfraai je stijl met onze glinsterende kristallen labret! Deze betoverende piercings zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waardoor je eindeloos kunt spelen met je look.

Het glanzende kristallen steentje, gevat in een disk van 2.5 mm, straalt elegantie uit en trekt ongetwijfeld de aandacht naar jouw unieke stijl. Vervaardigd uit hoogwaardig chirurgisch staal 316L, garanderen wij niet alleen een verbluffende uitstraling, maar ook duurzaamheid en comfort.

Of je nu kiest voor een subtiele 1.0 mm of een iets dikkere 1.2 mm schroefdraad, deze labret is ontworpen met jouw persoonlijke flair in gedachten. Voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look of maak een statement tijdens een avondje uit - de keuze is aan jou.

Ontdek de veelzijdigheid van zelfexpressie en laat deze glinsterende labret jouw unieke verhaal vertellen. Upgrade je piercings met een vleugje schittering en straal met onze hoogwaardige kristallen piercings die net zo uniek zijn als jij.


Basismateriaal:

Titanium

Titanium is een populair materiaal voor piercing sieraden vanwege zijn duurzaamheid, hypoallergeniciteit en lichtgewicht. Titanium is niet alleen sterk en duurzaam, het oxideert ook niet waardoor het bestand is tegen corrosie. Dit maakt titanium geschikt voor langdurig gebruik in het lichaam.

Piercing sieraden gemaakt van titanium zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid of allergieën voor andere metalen. Titanium is hypoallergeen, wat betekent dat het geen nikkel of andere allergenen bevat die huidirritatie kunnen veroorzaken. Bovendien is titanium zeer lichtgewicht, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en minder druk op de piercing.

Een bijkomend voordeel van titanium is dat het beschikbaar is in een breed scala aan kleuren. Door middel van Physical Vapour Deposition (PVD) kunnen titanium sieraden worden voorzien van een duurzame coating in verschillende kleuren. Hierdoor zijn er diverse kleurcombinaties mogelijk die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Kortom, piercing sieraden gemaakt van titanium zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzame, hypoallergene en lichtgewicht sieraden. Met de mogelijkheid van PVD-coatings, zijn titanium sieraden ook een geweldige optie voor wie op zoek is naar kleurrijke en unieke piercingsieraden.

Daarom is het in Nederland verplicht om titanium (of Bioflex) te gebruiken bij het zetten van een piercing. Bovendien is het 
niet magnetisch, waardoor het vrijwel geen invloed heeft op MRI-scans.

Zie ook: bioflex / bioplast

 

Steensoort:

Kristal

Een kristal is een edelsteen uit de natuur. Het woord "kristal" is afgeleid van de oude Grieken. (het Griekse woord Krustallos) Deze term is ontstaan door de helderheid en zuiverheid van ijs. Deze steensoort werdt in de bergen als een kleurloos, helder en transparante steen ontdekt, dat op het eerste gezicht doet denken aan ijskristallen.

Soorten

Maar er bestaan ook kunstmatige kristallen.
Zirkonia (ofwel “cubic zirconia”) is de meest populaire kunstmatige steen. Zirkonia lijkt het meest op een diamant, omdat het een vergelijkbare glans heeft en ook sprankelt wanneer je de steen tegen het licht houdt. Daarnaast is zirkonia ook met diamant te vergelijken doordat het allebei sterke en harde stenen zijn. 

De diamant is een natuurlijk kristal en erg zeldzaam waar door het dan ook erg waardevol is. De diamant is de sterkste en transparanste edelsteen die die er bestaat en heeft een prachtige schittering.

Er zijn heel veel verschillende soorten natuurlijke kristallen en in allerlei kleuren, soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan bergkristal, amethist, jade, rozenkwarts en nog veel meer.

 

Neuspiercing

De neuspiercing is wereldwijd één van de meest populaire piercings. Neuspiercings zijn te verkrijgen in drie verschillende uitvoeringen: steker, ring of labret. Deze zijn weer onderverdeeld in diverse modellen. Een neuspiercing is een opvallende piercing hoe klein die ook is.
De neus is het middelpunt van het gezicht en trekt daarom altijd de aandacht, zo ook jouw piercing. Het kleine steentje of de wat meer aanwezige septumpiercing, zorgt ervoor dat de ogen van een ander er altijd naartoe getrokken worden. Hoe gaaf is dat. Tenslotte heb je die piercing er niet voor niets in zitten. Speel met de mogelijkheden die er zijn. Wijzig maar eens het sieraad, je zult zien dat anderen het waarnemen. Veel plezier met je neuspiercing.

Maten

De neuspiercing heeft geen standaard staafdikte. In de neusvleugel is een 0.8 of 1.0 mm de meest gebruikte maat, voor de septum wordt in het algemeen 1.2 mm dikte gebruikt. Ben je echter van plan labrets in de neusvleugel te gebruiken en wil je veel keuze hebben uit verschillende modellen, dan bied de 1.2 mm dikte de meeste keuze. Hou hierbij wel rekening dat als je geen neuspiercing meer wil dragen een wat groter litteken kan achterblijven. Heb je verder advies nodig, dan helpen we je graag.

 

Oorpiercing

De oorpiercing is wereldwijd de meest populaire piercing. Een oorpiercing is dan ook de oudste piercing die ooit is gezet. Er zijn dateringen van meer dan duizenden jaren oud. Onze huidige modernere oorpiercings zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, enkele daarvan zijn: barbell, labret, ring, of hangertje. Deze uitvoeringen zijn dan wederom onder te verdelen in diverse modellen. Een ding is zeker, het oor biedt de meeste mogelijkheden. Wij zijn benieuwd waarnaar jou interesse uitgaat.

Maten

Er zijn drie verschillende standaard diktes voor het oor. 
- Het standaard oorgaatje is 0.8 mm als het geschoten is, of 1.0 / 1.2 mm als het gepierced is. De laatst twee maten bieden de meeste mogelijkheden.
- De overige oorgaatjes hebben een standaard dikte van 1.2 mm, met als uitzondering de industrialpiercing, deze heeft een dikte van 1.6 mm.

Afhankelijk van de plek in het oor worden er verschillende lengtes of diameters gebruikt.

 

Wenkbrauw

Een wenkbrauwpiercing is te verkrijgen in twee variaties, verticaal en horizontaal. Dit type piercing is ontstaan rond 1970, tijdens de punk-periode. Tegenwoordig wordt de wenkbrauwpiercing nagenoeg alleen maar verticaal geplaatst. De piercing is het mooist als het balletje net boven de wenkbrauw uitkomt.

Maten

De standaard dikte voor wenkbrauw piercings is 1.2 mm. De lengte kan verschillend zijn aangezien de dikte van de wenkbrauw per persoon varieert. De twee meest gebruikte maten zijn 8 en 10 mm lengte bij een gebogen barbell, of een diameter van 8 en 10 mm bij een ringetje.

 

Neuspiercing

De neuspi



Specificaties

Top laag kleur Goud of Rosé-goud of Zwart
Grootte kristal 2.0mm of 3.0mm
Staaf dikte 1.0mm of 1.2mm
Lengte staafje 6mm of 8mm
Steen kleur Helder (Clear) of Multi kleur (Aurora Borealis) of Special zwart (Vitrail Medium)
Materiaal Chirurgisch staal 316L
X-Uitvoering Schroefdraad
Set / stuks 1 stuks
Artikel nr. LSI037T
Autoclave Geschikt voor de autoclave! / Steriel aanleveren is mogelijk
Type Labret
Grootte disk 2.5mm
Model * Steentje
Draad staafje Inwendig
Draad knopje Uitwendig
Steen soort Kristal ( cubic zirconia )
Met / zonder steentje Met steentje(s)
Op de hoogte blijven!


Laat dan je emailadres achter. Hiermee ontvang je de laatste updates en interessante kortingen.