×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Ik wil een piercing laten zetten

Maak een keuze uit de volgende opties:

Piercings zijn een manier om jezelf uit te drukken en je eigen unieke stijl te creëren. Er zijn veel verschillende soorten piercings, elk met hun eigen unieke uitstraling. Een oorpiercing is een van de meest voorkomende piercings en kan op veel verschillende plaatsen in het oor worden geplaatst. Van de traditionele gaatjes in de oorlel tot de meer ongebruikelijke helix- en tragus-piercings, er is voor elk wat wils.

Een neuspiercing kan op verschillende plaatsen in de neus worden geplaatst, waaronder de neusvleugel en het neustussenschot. Het kan een subtiele maar toch opvallende manier zijn om je gezicht te verfraaien. Tepelpiercings en navelpiercings zijn ook populaire piercings voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks en persoonlijks.

Een intieme piercing kan zowel voor mannen als vrouwen worden gedaan. Het wordt vaak beschouwd als een taboe, maar het kan ook een vorm van zelfexpressie zijn. Een wenkbrauwpiercing kan ook een opvallende en expressieve piercing zijn die de nadruk legt op de wenkbrauwlijn en de ogen.

>>> Maak een afspraak via whatsapp of bel 0614391210 <<<