×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

Team, Lucky Cat Tattoo

Hoi mijn naam is Andries en ik ga je vertellen wie Lucky Cat Tattoo is.

Lucky Cat Tattoo een laagdrempelige en vriendelijke tatoeage- en piercingstudio in het hartje van Den Bosch. Zodra je bij ons binnenkomt zul je denken, hier voel ik me thuis.

Onze studio is licht en huiselijk ingericht en wij begroeten je met een vriendelijk woord. Wij voelen ons vereerd dat jij voor ons hebt gekozen, tenslotte zijn er andere collega's waar je ook naar toe had kunnen gaan.

Op dit moment bestaat ons team uit drie enthousiaste personen inclusief mijzelf. Met onze ervaring en expertise willen wij graag, samen met jouw, het gewenste resultaat bereiken, of het nu om een tatoeage of piercing gaat. Wij zijn een allround tatoeage studio die nagenoeg alle stijlen beheerst. Of je een kleine fijne tatoeage met dunne lijntjes wil, een polynesische tatoeage, een sleeve of rugstuk, kom maar op met die uitdaging we gaan die graag met jouw aan. Ben jij niet van de tatoeages, maar een persoon die piercings mooi vindt, ook daarmee kunnen we je helpen. Wij zetten allerlei piercings en beschikken over een grote collectie piercing sieraden.

Laat mij het team even voorstellen zodat je wat beter te weten komt wie wat doet in onze studio.

Marlise Meulendijks | Tattoo artiest

Van kleins af aan ben ik al in de weer met potloden en verf. Het was dan ook niet vreemd dat ik na de Havo een creatieve vervolgopleiding ging doen. Het werd de St. Lucas in Boxtel waar ik mijn tekenskills uit kon breiden en daarnaast meer gevoel voor kleur en vorm ontwikkelde. Na deze opleiding voltooid te hebben ben ik gaan werken bij Panhuizen, een bedrijf  waar sjablonen gemaakt worden om stoffen en behang mee te bedrukken. Ik werkte daar op de tekenkamer en heb daar 23 jaar elke dag getekend. Daarna werd het tijd om te gaan doen wat me altijd gefascineerd heeft, het maken van tatoeages. Al van jongs af aan heeft me dat aangesproken maar ik vond mezelf niet zo echt een tattoo-type. Nadat mijn man me ervan overtuigde dat dat ook helemaal niet nodig is om iets moois te kunnen maken, heb ik de stap genomen om, na een oefenperiode van een jaar, zelf een shop te openen. Dat was in het begin heel spannend maar ondertussen is gebleken dat het een groot succes is. En ik ben er zeer trots op!

Instagram.com/marlisemeulendijks

Geertje van Esch | Tattoo artiest

Hoi, en wat leuk dat je hier bent! Ik ben Geertje van Esch en ben vanaf 2019 tatoeëerder. Dit lijkt nog maar net, maar ik heb inmiddels al heel wat mooie tatoeage mogen zetten. Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben geboren in 1995 in Brabant en heb altijd al een artistieke kant gehad. Zo heb ik een afgeronde studie aan het Sint Lucas college als creatief vakman, en heb ik ook hele lange tijd als schoenmaker gewerkt. Een paar jaar terug kwam mijn vriend met een tattoo machine als cadeau. Dat leidde al snel naar echte tatoeage op mijn vriend en steeds meer vrienden. Nadat wij begin 2019 in Malta zijn gaan wonen, ben ik ook daar in de industrie gaan werken en ben bij Skin Art Tattoo in St Julians aan de slag gegaan. In Malta en nu in Nederland ben ik mezelf nog volop aan het ontwikkelen qua favoriete stijl, maar op dit moment, ik denk door ervaring, is black and grey en fijne lijnen toch wel mijn sterkste punt. Ook trash polka en dot-art vind ik mooi en leuk om te doen. Ik ben nu al super trots op mijn werk en kan niet wachten om te kijken wat ik voor jou kan doen!

Instagram.com/geertjeink

  Mr. T | Hoofd animatie 

Mijn naam is Tabby, maar voluit heet ik Mister Tabby Cat, alias Mr. T. ofwel tijger. Ik ben in dit team terecht gekomen omdat mijn voorganger Zoë (een witte herder) het alleen niet meer aan kon. Na een jaar bij haar in de leer te zijn geweest (hoe je het beste mensen kunt vermaken) is zij op een te jonge leeftijd van ons heengegaan. Nu run ik dus de zaak als hoofd animatie bij Lucky Cat Tattoo. Ik kan je vertellen dat is best vermoeiend, vandaar dat je mij dan ook niet altijd op ieder moment van de dag aantreft, omdat ik dan even een tukkie aan het doen ben. Maar als ik actief aanwezig ben dan kun je, en mag je, ook zeker met me spelen. Ik vind het leuk om jou te vermaken tot het moment dat een van mijn collega's je komt roepen, omdat ze dan een tatoeage of piercing bij je willen gaan zetten. Mocht je wat meer of wat langer met me willen spelen, dan kan ik natuurlijk altijd even kijken of ik een plekje in mijn agenda vrij heb om wat meer tijd met je door te brengen. Mijn karakter, stoer, lief, en heel zacht(aardig). Maar als ik het nodig vind kan ik een bitch zijn ook al ben ik een echte vent.

Tot snel miauw

Andries Meulendijks | Piercer

En als laatste over mijzelf. Mijn hele leven zit het ondernemerschap al in mijn bloed. Zo heb ik o.a. ruim 22 jaar een ICT bedrijf gehad en heb ik ruim 10 jaar in de pijnbestrijding gezeten. Ondertussen had ik de tattoostudio voor Marlise opgezet, en na ongeveer zes maanden vroeg ze mij te hulp om haar bij te staan in de tattoostudio. Over dat voorstel hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Na de pijnbestrijding stopgezet te hebben en overgedragen aan collega's is mijn nieuwe uitdaging als shopmanager binnen de tattoostudio begonnen. Door de enorme vraag naar piercings ben ik uiteindelijk in de leer gegaan bij een collega die dit vak al ruim 35 jaar uitoefent. Hij heeft me dan ook alle kneepjes van het vak bijgebracht. Ondertussen zet ik 4 dagen per week tal van piercings, en maak ik veel mensen hiermee blij. Ik mag met trots zeggen dat wij een leuk vak hebben. Want wat is er nou nog fijner dan iedere dag weer leuke mensen te mogen begroeten en samen met een leuk team, super gaaf werk te mogen leveren.

Namens het hele team,

van harte welkom bij Lucky Cat Tattoo